Projectnummer: 183

Projectomschrijving

Graag zou ik hulp willen hebben van een ervaren tuinman/vrouw. Hij weet het verschil tussen onkruid dat kan blijven staan en dat wat eruit moet. Ik heb een verhoging van zand met siergras en verwildering in de tuin maar alles overwoekert elkaar. De vijver is al jaren oud en er staat teveel riet en ander spul in dat er grotendeels uit moet. Ook staan langs de rand berken boompjes en wilgenstruiken. De vijver groeit dicht. Graag zou ik ook advies willen over onderhoud en verzorging van dit gedeelte van de tuin. Ik heb sinds 1990 de chronische ziekte MS en ben van de rolstoel afhankelijk. Sinds 2008 gescheiden. Zittend vanaf mijn scootmobiel kan ik nog af en toe wat onkruid trekken maar de bult zand is niet te bereiken voor mij. Voor de meeste mensen is het moeilijk om onderscheid te maken tussen verschillende plantjes. Ik kan geen vrijwilliger vinden die mij hiermee helpt. Ik geniet enorm van mijn tuin en de dieren die erin leven. Een mooie tuin ontspant en relativeert het leven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448