Projectnummer: 157

Projectomschrijving

Ik heb in 2012 een beroerte gekregen en kan nu moeilijk lopen. De tuin was altijd voor mij. Ik houd van een “wilde” tuin. Nu moet mijn man veel doen. We zijn het niet altijd eens, want hij houdt van “netjes”. Mijn man is 73 jaar, dus hij doet wat hij kan. Maar opnieuw tegels leggen, dat wordt wat te veel. Ik moet nu met mijn rollator over een smal, hobbelig tegel pad. Het houdt me tegen om lekker in de tuin bij het water te gaan zitten, terwijl dat nu veel afleiding geeft met alle bootjes en schepen die langs komen. We wonen niet aan de straat dus alles moet per kruiwagen worden vervoerd.
Vroeger deden we dat, fris en fruitig met z’n tweeën

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448