Projectnummer: 152

Projectomschrijving

Sinds 1 juni heb ik de sleutel van ons huisje in Ewijk. Samen met mijn vriend knappen we het huis beetje bij beetje op. Ik heb zelf de ziekte van Crohn en na korte tijd kwamen we er al achter dat mijn vriend alles alleen zou moeten opknappen omdat ik het lichamelijk niet aan kan. Doordat het klussen te veel werd speelde de ziekte op en kwam ik in het ziekenhuis.
Hierna zei de dokter bed rust tot de ziekte weer onder controle is. Dat kan wel 3 maanden duren! Ik besloot alleen nog naar mijn werk te gaan en verder hele dagen rust te houden. Mijn vriend heeft alles op alles gezet het huis zo snel mogelijk bewoonbaar te krijgen. Dit heeft een flinke hap uit ons budget genomen. Voor de tuin is dus voorlopig geen geld. Wel staat er een boom in de tuin met gras eromheen om de tuin onderhoud vrij te maken zodat we iets minder zorgen hebben naast het werk, willen we dit graag eruit hebben.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448