Krikke Hoveniers heeft zich een dag ingezet om de tuin van de bewoonster weer op te knappen. Met het initiatief Hovenier Helpt worden hulpbehoevenden geholpen met hun tuin.

Impressie uitvoering project:

Omschrijving van het project:

Door jarenlange ziekte en vele ziekenhuisbezoeken en grote buikoperaties van mijn partner en uiteindelijk een burnout hierdoor aan mijn kant waardoor ik al een jaar tegen een enorm energietekort aanhik, is de tuin, die eens mooi en goed onderhouden was, nu een enorme woestenij geworden waarbij ik door de bomen het bos niet meer zie. In de voortuin woekert het onkruid welig, net als in de achtertuin. Het mooie, strakke grasveld is een soort van weiland geworden, helaas zonder de koeien die het gras kort houden. Het snoeien van de bomen en struiken kost me al teveel energie. Het gehele plaatje nodigt in elk geval niet meer uit om “gezellig” in de tuin te zitten terwijl dit beider gezondheid zeker ten goede zou komen. Door het hele gezondheidsgedoe zijn we beiden van een goede baan in de ziektewet terecht gekomen, waardoor het aanstellen van een hovenier geen optie meer is. Daarom hoop ik van ganser harte dat een hovenier zich geroepen voelt om ons te helpen deze last van onze schouders te halen en mijn lief te verrassen met een weer heerlijke rustplek.

Bekijk hier het complete project met foto’s>>>