“Hallo,

Ik ben werkzaam op de Meerdonk in Amersfoort. Op deze lokatie wonen 10 cliënten met een verstandelijke beperking. Door alle bezuinigingen lukt het het personeel niet meer om de tuin goed bij te houden. Alle tijd is nodig voor de cliënten om goede zorg te bieden. We proberen al zoveel mogelijk een beroep op vrijwilligers te doen, maar die zijn ook schaars. Elke keer dat ik weer naar mijn werk ga vind ik het erg vervelend dat er zoveel rommel en onkruid tussen de tegels staat en dat er flink gesnoeid zou moeten worden.

Nu kreeg ik de tip van mijn zoon, die net zijn certificaat heeft gehaald voor assistent hovenier dat ik misschien via deze aanmelding hulp zou kunnen krijgen. Nou dat zou dus echt fantastisch zijn als jullie ons zouden kunnen helpen. De blijdschap die jullie zouden zien bij mijn cliënten zou enorm zijn. Ik ben nu niet op mijn werk maar zal vrijdag foto,s maken en dan door sturen naar jullie. Het zijn 4 gewone huizen aan elkaar geschakeld, dus 4 niet al te grote voor en achtertuintjes.”

image3 image1 image2