Even voorstellen Mecklenfeld Droomtuinen

Tuin laten ontwerpen/ Aanleggen?

Zoek je een goede tuinontwerper en hovenier? Wil je je tuin laten ontwerpen en/ of aanleggen? Dan ben je hier op het juiste adres. Mecklenfeld Tuin & Landschapsinrichting zorgt ervoor dat je optimaal gebruik kunt gaan maken van je eigen tuin.

Ons team bestaat uit vakmensen en specialisten. Met Mecklenfeld Tuin & Landschapsinrichting haal je een hoveniersbedrijf in huis waar van te voren duidelijke afspraken worden gemaakt zodat je exact weet wat je te wachten staat.

Wil je je tuin aan ons uitbesteden? Dan heeft dat een aantal belangrijke voordelen:

Hoveniers en Specialisten

Onze creatieve ontwerpers en het team van vakmensen zorgen ervoor dat je straks een prachtige tuin hebt waarin je maximaal kunt gaan genieten van het buitenleven.

Omdat wij de lat erg hoog leggen als het gaat om kwaliteit werken we met vakbekwaam hoveniers en specialisten. Onze medewerkers begrijpen het vak tot in de kleinste details waardoor we kunnen bouwen aan kwaliteitstuinen.

Het aanleggen van een tuin is een hele ingreep waar veel bij komt kijken. Wij werken uitsluitend met specialisten op gebied van onder andere grondwerk, straatwerk, tuinverlichting, houtbouw en nog veel meer…

Mooie en functionele tuinen voor een betaalbare prijs

Je herkent het vast wel. Je bent je aan het oriënteren op een nieuwe tuin en laat je inspireren door mooie plaatjes op het internet. Waarschijnlijk denk je bij je zelf dat zal wel enorm veel kosten en vervolgens neem je genoegen met veel minder…

Maar wat als het nu wel mogelijk blijkt te zijn?

Zou je je dan van te voren bedacht hebben en eerst de mogelijkheden hebben onderzocht?

Wij vinden dat een tuin betaalbaar moet zijn. En dat kan ook!

Met ons ga je een traject in waar we aan ‘jou ultieme Droomtuin’ gaan werken. Het gaat er om dat er een waanzinnig mooi tuinontwerp op tafel komt te liggen die voldoet aan al je wensen. Met deze input gaan wij aan de slag om een tuinontwerp te maken.

Het gaat er om dat de indeling van de tuin mooi en functioneel is. Er zijn anno 2015 enorm veel verschillende mogelijkheden op het gebied van mooie terrastegels, houtsoorten, groen en andere mooie materialen dat je bijna voor elk budget een passende oplossing kunt vinden.

Wij vinden het belangrijk om samen een traject in te gaan waarbij we eerst kijken naar alle wensen voor je Droomtuin. Dat bepaald de indeling van de tuin. Aan de hand van het budget gaan we samen kijken naar passende materialen die de sfeer gaan bepalen.

Welke kant we ook opgaan, het uiteindelijke doel blijft hetzelfde:

We willen toptuinen maken voor een betaalbare prijs!

Klik hier om een offerte aan te vragen >>>

Innovatief en Origineel

Als je met de tuin aan de slag gaat dan wil je het beste plan voor jou tuin. Tenminste, daar gaan we vanuit!

Iedere tuin is uniek en heeft haar eigen kenmerken. Met het ontwerpen van een nieuwe tuin hebben we eigenlijk maar één doel:

JE VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Een tuin moet volgens ons gebruikt worden als verlengstuk van je woning. Je wil maximaal kunnen genieten van je eigen tuin zonder dat je daar al te veel werk aan hebt. Beleving is waar het om draait. Onze tuinen hebben een gezonde mix van harde materialen met een levende groene uitstraling.

Wij zijn echt een voorstander van natuurlijke materialen. Een tuin gaat leven met materialen uit de natuur. In de afgelopen 5 jaar hebben we ons gespecialiseerd in het bouwen van houten buitenproducten. 2015 staat volgens ons helemaal in het teken van ‘buitenleven’ en daarom willen we je kennis laten maken met onze mooie producten van Lariks/ Douglas hout.

We zijn enorm trots op de producten die we al hebben gemaakt en willen je dan ook echt aanraden om een kijkje te nemen op onze pagina voor houten producten. Je moet hierbij denken aan:

  • Terrasoverkappingen van hout
  • Tuinmeubelen van hout
  • Veranda’s van hout
  • Pergola’s van hout

Klik hier voor ons houten Portfolio >>>