Projectnummer: 181

Projectomschrijving

Wát een schot in de roos, dit mooie en betrokken initiatief van ‘Hovenier Helpt’…! Via Facebook las ik over deze actie, en het feit dat de Schaijks ondernemers Thijs en Bart willen deelnemen aan deze actie. Wát een schot in de roos, dit mooie en betrokken initiatief van ‘Hovenier Helpt’…! Via Facebook las ik over deze actie, en het feit dat de Schaijks ondernemers Thijs en Bart willen deelnemen aan deze actie. Ik ben misschien wat laat, maar had niet eerder gehoord of gezien van deze actie: anders was ik direct gaan zitten voor een mail naar jullie! Na het lezen van het artikel in Arenalokaal vorige week moest ik even slikken: Het sluit namelijk precies aan bij de hulpvraag van mijn moeder, (Betsie , 71 jaar) en zus (Carolien, 46 jaar) met de kinderen (16 en 18 jaar).

Wegens vervelende (privé) familieomstandigheden in het gezin van mijn zus, is haar gezin-samenstelling redelijk recent plotseling drastisch veranderd. Zonder daarover uit te willen wijden, komt het er in het kort op neer dat zij, én mijn moeder veel tijd en energie moeten steken in het onderhouden van de grote achtertuin. Ik zie dat het voor mijn moeder en heel zware taak is, die zij lichamelijk eigenlijk echt niet meer aankan… Ook voor mijn zus is het een zware en belastende taak, in deze toch al moeilijke periode. Mijn zus en moeder samen, redden het wel, maar hebben hierbij veel hulp nodig. De kinderen helpen regelmatig, maar ook buren, vrienden, familie en kennissen proberen te helpen waar mogelijk. Maar het blijft erg veel… Na het lezen van jullie stuk bedacht ik wat een ontzettend GROOT cadeau het zou zijn voor ze, als de tuin winterklaar gemaakt zou kunnen worden door een expert, of helpende sterke mannen.  De heg snoeien, het gras maaien etc.: Jullie zouden ze zo ontzettend verrassen met jullie hulp!!!

Hierbij wil ik dus graag mijn familie opgeven, voor het project: “De tuin winterklaar maken”. Het gaat om de tuin op het adres van mijn zus en moeder:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448