Projectnummer: 188

Projectomschrijving

Graag wil ik mijn moeder aanmelden voor het mooie initiatief ‘hovenier helft’! Mijn moeder is 77 jaar en woont nog heerlijk buitenaf in een vrijstaande woning. Zolang haar gezondheid het toelaat wil zij nog lekker blijven genieten van deze rust en vrijheid. Mijn vader is een kleine 10 jaar geleden overleden en sinds die tijd doet ze grotendeels zelf al het tuinonderhoud bij haar woning. Er is veel maaiwerk en vooral de schuine kanten zijn lastig om te maaien. Ik merk aan mijn moeder dat vooral het maaiwerk haar zo nu en dan te veel gaat worden (en dat is natuurlijk niet vreemd gelet op de hoeveelheid maaiwerk en haar leeftijd). Ondanks dat blijft ze maar doorgaan en heeft ze het gras alweer gemaaid voordat wij (mijn zus, broer en ik) een helpende hand hebben kunnen bieden.

Daarom mijn vraag: kan een hovenier een oplossing bedenken voor het maaiwerk van de schuine kanten door bijvoorbeeld bodembedekkers te planten in de schuine kant? Of zijn er andere/betere oplossingen?

Mijn moeder biedt mijn zus, broer en mij regelmatig een helpende hand. Ik zou het fantastisch vinden als wij iets terug kunnen doen voor haar en haar het lastige maaiwerk uit handen kunnen nemen. Uiteraard ben ik en de rest van de familie bereid om te assisteren bij dit project.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448