In het weekend van 18 t/m 20 september vindt er een “Open atelierroute” plaatst in Etten-Leur. De opbrengst van verkochte kunst is voor de aankoop van koeien in Kenia voor gezinnen van jonge weduwen die nooit meer kunnen trouwen, tenzij met een zwager. Dit jaar werken wij als vrijwilligers in een 2e hands winkeltje voor koeien ( 200 euro/koe) en ook de kunstexpo in de tuin bracht ruim 5 koeien op.

Probleem dit jaar is dat ik, eigenaresse en initiatiefneemster van kenyaproject, op 14 juli een nieuwe knie/operatie krijg. Daarom heb ik wat tuinactiviteiten afgezegd omdat ik de tuin niet kan bijhouden. Kan de tuin voor dat weekend gesnoeid en opgeruimd worden? Omdat ik biologisch tuinier ben met eigen (kippen) compost groeit alles tegen de klippen op en kan ik de 1200m grote tuin dit jaar niet aan. Ik heb me hierbij neergelegd, maar als mogelijk honderden bezoekers hier de atelierroute met kunst starten wil ik de tuin wel zo schoon als ik voor mijn “moeilijke knie “gewend was. Noord-Brabant

 

kenyaproject (5) kenyaproject (4) kenyaproject (3) kenyaproject (2) kenyaproject (1) kenyaproject (6)