Tuintjes vanaf 1697

Project
Het betreft een tuin van mijn buurvrouw, achter monumenten huisjes, gebouwd in 1697, genaamd “Beyers Kameren”. Mevrouw is een 93 jarige bewoonster met veel liefde voor haar tuin, die zij tot haar 91 jaar steeds goed verzorgd heeft. Helaas kan zij er niet goed meer voor zorgen en zij is nu afhankelijk van behulpzame handen, waarvan ik, 82-jarige buurvrouw, er een van ben. Haar tuin ligt naast die van mij zonder zichtbare afscheiding er tussen. De achter-grens van deze tuin is het gebouw van het Universiteitsmuseum waar de Oude Hortus een zeer aantrekkelijke plek is. Deze tuinen zijn een deel van het “Museumkwartier” in Utrecht centrum.
Project: heel graag professioneel advies over een goede aanleg van een kleine stadstuin met advies over de juiste bemesting voor de reeds aanwezige planten.
De tuin ligt op het zuidoosten met in de morgen zon aan de huiskant en in de middag zon aan de kant van het universiteitsmuseum. De tuin is 5 bij 10 meter, de gezamenlijke tuin is ongeveer 10 bij 10 meter.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon