Tuinploeg VrijwilligersNH

Via VrijwilligersNH werven, matchen, registreren en behouden wij vrijwilligers voor Leekerweidegroep (instelling voor mensen met een beperking), Wilgaerden (ouderenzorg) en de Baanbreker (participatiecentrum).
Ook zetten wij ons in voor projecten waar vrijwilligers een belangrijke rol in spelen.
Wij hebben op woensdag een tuinploeg waar vrijwilligers tuinen van ambulante cliënten helpen onderhouden. Deze ambulante cliënten zijn mensen met een beperking die met hulp zelfstandig wonen.
Er komen steeds meer tuinen bij en we zijn hard op zoek naar extra handen om deze tuinen allemaal weer te onderhouden zodat deze cliënten hiervan kunnen genieten.
In dit geval hebben wij een aanmelding van de tuin van mevrouw. Mevrouw kan een beetje meehelpen maar kan het werk in de tuin op dit moment niet meer overzien. Wel geniet zij volop van het buiten zijn.
Buiten in haar eigen veilige tuin kunnen genieten is een van haar grootste wensen! Zij zou het geweldig vinden als wij extra hulp kunnen krijgen waardoor we haar tuin op kunnen ruimen. En ook de vrijwilligers hebben er ontzettend veel zin in. We hopen dat mevrouw haar tuin in aanmerking komt en duimen hard mee.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon