tuin rolstoelgeschikt maken

Hilde’s man , heeft in januari een ernstige hersenbloeding gehad. Hij is 5 maanden opgenomen geweest in Beatrixoord en gaat nu verder poliklinisch revalideren. Hij begint gelukkig nu af en toe met een stok een paar stapjes te lopen, maar in de tuin is dat erg lastig. Veelal verblijft hij in de rolstoel. Hij is halfzijdig verlamd en heeft afasie, waardoor de communicatie moeizaam gaat.
De tuin en de oprit is daar totaal niet geschikt voor. Ook lopen ze achter met het onderhoud van de tuin. Hilde heeft een fulltime baan en probeert daarnaast alle ballen in de lucht te houden met alle zorg voor Jan en haar twee zoons die beide studeren. Hilde is 58 en Jan ca 65 (weet niet precies).
Schatten van mensen, die verzuipen in alles wat er nu op hen af komt. Hun leven staat op de kop en ze kunnen alle hulp gebruiken die er is, vooral natuurlijk ook met de vele praktische zaken. Vandaar dat ik dit verzoek doe. Ik hoop heel erg dat er een mogelijkheid is om Jan en Hilde te helpen.
Ik heb geen foto’s van de tuin, en aangezien het een verassing moet zijn kan ik ze ook niet vragen…. heb er wel een van Google gehaald, misschien geeft dat een beetje een idee.
vriendelijke groet, 

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon