Snoeien enkele grote planten + verwijderen enkele dode struiken

Mijn vader is enkele maanden geleden in een verzorgingshuis opgenomen wegens vasculaire dementie. Mijn moeder heeft hem de laatste jaren intensief verzorgd totdat het echt niet meer lukte om hem thuis te laten wonen.
Mijn moeder woont nu alleen in het huis waar ze samen met mijn vader 40 jaar gewoond heeft. Ze wil er voorlopig nog niet weg, vooral omdat ze nog zo van haar tuin geniet. Maar u kunt zich voorstellen dat het haar steeds zwaarder valt om de tuin bij te houden. Mijn broer en ik proberen zoveel mogelijk voor mijn ouders te doen, maar we moeten onze tijd verdelen over bezoekjes aan mijn vader, hand- en spandiensten voor mijn moeder, en onze eigen gezinnen. De tuin van mijn moeder schiet er daardoor vaak bij in. (Ik moet daarbij ook toegeven dat ikzelf wat minder groene vingers heb dan mijn ouders).
Het zou fijn zijn als u mijn moeder zou kunnen helpen door wat grote planten te snoeien, en enkele dode struiken uit de grond te trekken. Het gaat om een achtertuin en een kleine voortuin.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon