Opknappen tuin

Omschrijving project
Gerrie is een alleenstaande dame van 71 jaar. Is afgelopen maanden ziek geweest. Opgenomen geweest in het ziekenhuis. Is nog niet de oude.
Het wordt haar teveel om de voortuin aan te pakken, terwijl zij altijd actief in de tuin was. Vandaar dat wij haar als zwager en zuster dit project bij jullie willen aanbieden.

Omschrijving na project
Dindag heeft het jonge hoveniersbedrijf ‘Frieswijkhoveniers’ uit Frieswijk mij enorm geholpen met het winterklaar maken van mijn tuin. Ivm ziekenhuisopname en de daaruitvoortvloeiende lichamelijke moeheid kreeg ik steeds minder zin om de tuin bij te houden
Jan en zijn broer Daniël hebben van 8.15-14.30 keihard gewerkt! Bomen en struiken werden gesnoeid en soms geheel weggehaald. Onkruid werd gewied, bladeren werden bij elkaar geblazen door de bladblazer en zgn ‘stepping stones’ kregen weer een schoon jasje aan. Al met al: Ik heb nu weer zin om in de tuin te werken! De bollen er in en op zoek naar nieuwe planten en een sierheester! Jan en Daniël: Giga bedankt!

Groei en Bloei, ook jullie bedankt voor deze geweldige actie! ‘De Frieswijkhoveniers’ wens ik een heerlijke bloeiende en groeiende toekomst toe!

Uitgevoerd door:
Foto’s van project tijdens uitvoering

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon