Opknappen achtertuin

Mijn dochter heeft autisme heeft heel zware jaren achter de rug en woont sinds kort begeleidt. Ze heeft tot nu toe ongelooflijk veel pech gehad en narigheid mee gemaakt. Ik gun het haar dat ze een plekje heeft waar ze kan genieten en tot rust komen. Maar haar tuin is zwaar verwaarloosd en een puinhoop. Heel veel onkruid en vies. Ze heeft weinig inkomen om het te laten doen en alles zelf doen is teveel. Alhoewel ze haar best doet. Ook voor ons als ouders is het teveel. Het zou dus fijn zijn als een deel voor haar gedaan wordt. Dat wat ook te zwaar is voor ons, zodat we daarna de rest kunnen afronden.
Het gaat erom de tuin en het zijpad onkruid vrij en schoon te maken en een terras achter aan te leggen. Mocht er tijd over zijn dan kan het terras tegen het huis misschien ook opgeknapt worden, maar dat weet ik niet. Wat niet kan, kan niet.
Alle materialen zijn aanwezig. De achtervolging hebben we zelf al gedaan.
Ik ben zelf tuinontwerper en kan goed meedenken over hoe het moet, maar de uitvoering is voor mij lichamelijk geen optie, voor haar niet te betalen om iemand in te huren. Dus probeert ze het nu zelf wat eindeloos gaat duren…

Ik hoop voor haar dat jullie haar dat gunnen!

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon