Maak het terras en talud af van Pleegzorgboerderij De Parelhoeve

Op Pleegzorgboerderij de Parelhoeve te Fijnaart wonen momenteel 5 pleegkinderen, welke kinderen zijn van ouders met een beperking en/of psychische problemen. Om deze reden kunnen ze niet meer bij hun eigen ouders wonen. De vaste pleegouders Leo en Jannette Bevaart, zorgen ervoor dat ze in liefde opgroeien en dat deze pleegkinderen alles krijgen wat ze nodig hebben. Stichting Pleegzorgboerderij helpt hen bij dit prachtige pleegzorgwerk dmv fondswerving en sponsoring, met als doel de pleegkinderen op de Parelhoeve een optimale leef- en speelruimte te kunnen geven. zo is er de afgelopen 3 jaar 80 m2 bijgebouwd, waardoor alle kinderen o.a. een eigen slaapkamer hebben gekregen.
Als Stichting richten we ons nu op het buitenterrein van De Parelhoeve. Als voorzitter van genoemde stichting wil ik het sub-project ‘maak het terras en talud af van Pleegzorgboerderij De Parelhoeve’.
Vorige zomer is er een terras van ruim 300 m2 bij gekomen, maar het geld was op om het verder af te maken. Er moet nog een stuk bestraat worden, bedoeld als extra zithoekje en opslagruimte achter het gebouw. Ook moet het talud moet nog afgewerkt worden met bovenop een veilig hekwerk en struiken. Ideeën zijn welkom! U zou er het gehele pleeggezin heel erg blij mee maken!

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon