Hulp bij leegmaken tuin, dochter Lotte van 6 zwaar gehandicapt

Beste hoveniers van Hovenier Helpt,
Graag wil ik hulp vragen voor het gezin van Jakob en Liesbeth. Vorig jaar verhuisd, huis aangepast aan de behoeften van dochter Lotte, garage omgebouwd tot aangepaste badkamer en slaapkamer voor Lotte. Lotte is rolstoelafhankelijk en zwaar beperkt. De zorg voor Lotte is ook zwaar, moeder Liesbeth is thuis om voor haar te zorgen, vader Jakob werkt en helpt ook zoveel mogelijk thuis. Jakob en Liesbeth zijn bezig een plan te bedenken voor de tuin. Ik help ze daarbij.
Een probleem is het leeghalen van de oude tuin. Hoewel ze allebei energiek en ondernemend zijn, slokt de zorg voor Lotte vrijwel alle tijd op. Het zou fantastisch zijn als ze met een schone lei kunnen beginnen aan een nieuwe tuin. Een tuin die ook voor Lotte in de rolstoel goed te bereiken is.
De vraag is dus: Het weghalen van oude beplanting en bestrating. Eventueel ook het slopen van de oude schutting. Ik weet zeker dat Jakob hierbij kan helpen maar door alle stress van verhuizen, verbouwen voor Lotte en slechte nachtrust ( Lotte wordt erg veel wakker) heeft hij een burn-out. Het overzien van een “leeghaalklus” groeit hem nu even boven het hoofd. Wat zou het fijn zijn voor deze zwaarbelaste jonge ouders als dat voor ze gedaan wordt! Dat gun ik ze van harte!

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon