Grote tuinheg van hospice Dignitas

Graag maken we gebruik van jullie geweldige aanbod om ons te helpen met een klus in onze tuin!
Ons hospice heeft een prachtige siertuin die door een kleine groep trouwe en enthousiaste tuinvrijwilligers wordt onderhouden. Wij zijn een thuis voor mensen in hun laatste levensfase. Onze gasten en hun naasten kunnen in deze periode van onze tuin genieten, waarin wij proberen om de schoonheid van elk seizoen te laten zien.
Onze gasten kunnen genieten op ons grote tuinterras met uitzicht op de tuin, en elke gastenkamer heeft ook een eigen tuinterrasje.
Aan de voorzijde van ons hospice worden de tuinterrassen afgescheiden door een heg om de privacy van onze gast te waarborgen.
Onze tuinvrijwilligers verzetten als team bergen werk voor ons hospice. Zij komen er niet toe om alle werkzaamheden die er zijn, te doen. Het is ons nog niet gelukt om meer mensen te vinden die hen willen helpen met dit werk.
Wij zouden het ontzettend fijn vinden als jullie ons team tuinvrijwilligers kunnen helpen door onze heg een keer netjes te snoeien. Met jullie hulp geven jullie hen een steuntje in de rug! Zij zullen jullie met open armen een dag verwelkomen in hun team. Veel dank alvast en succes met dit initiatief! Hartelijke groet, Yvette Oomen, coördinator vrijwilligers hospice Dignitas.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon