Frans Wolters

Frans Wolters is een 58 jarige man. Frans neemt al enige tijd deel aan het re-integratietraject van Rentree, na een lange gevangenisstraf. Frans zit inmiddels in een eigen DOOR woning en doet het hartstikke goed. Frans heeft een grote achtertuin gekregen. Frans heeft de wens om deze tuin op te knappen, zodat hij hiervan kan genieten. De tuin is nu bijna leeg, al het verwilderde heeft hij zelf verwijderd. Inmiddels is Frans in behandeling bij het ziekenhuis vanwege een nekhernia, dit beperkt hem in het uitvoeren van zware taken. Frans zou graag ondersteuning willen bij het opknappen van zijn tuin, zodat deze er gezellig en netjes bij komt te liggen.
Frans heeft een hulpverleningsnetwerk. Daarnaast heeft Frans goed contact met zijn ex vrouw, dochter en ex schoonmoeder. Verder zijn de contact van Frans niet steunend, hij kan hier niet van op aan.
Het netwerk van Frans is klein en fysiek niet in staat om te ondersteunen. Frans staat onder bewindvoering en ontvangt een bijstandsuitkering. Zijn schoonmoeder is financieel bereid te ondersteunen om de tuin netjes en gezellig op te knappen. Frans hecht veel waarde aan zijn woning en tuin, hij houd deze bij. Daarnaast geniet hij van buiten zijn, dit werkt stress verlagend.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon