Dode coniferen/dennen verwijderen

Buurvrouw Riec is vandaag 94 geworden. Ze ziet bijna niets meer. Ze is weduwe en heeft geen kinderen. Gelukkig heeft ze mensen om zich heen die haar bezoeken. En natuurlijk is er professionele hulp. Maar niemand kan die bomen afzagen en afvoeren!
Mijn zoon, Frank Mulder, hovenier en aangesloten bij Tuinkeur, vertelde me van jullie actie. Dit project zou er geweldig inpassen en debuurvrouw zou er erg blij mee zijn! Ik heb haar, vanwege de foto’s, toch in het complot moeten betrekken, al weet ik niet precies wat ze zich er volgende week van herinnert. Maar als je zo oud bent mag dat wel, vindt u niet?
Concreet gaat het dus om een stuk of 7 staken / zijscheuten van dennen en coniferen die sinds april van dit jaar helemaal bruin worden. Afzagen en afvoeren is de wens. Evt een stukje stam laten staan om iets op te zetten, dacht Tonny, de kennis die haar gras maait. Ik hoop van harte dat dit project uitgekozen wordt, want al ziet buurvrouw Riec er zelf niet zoveel meer van, de buren rondom des te meer!
Met vriendelijke groet,
Marja van Dorp

 

Dit project is uitgevoerd door Mulder Tuinen!

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon