Bestratingsklus

Mevrouw wil haar voortuin graag ouderdoms-proof maken. Dit betekent dat ze verhoogde tuinbakken in de tuin wil maken om minder te hoeven bukken en looppaden tussen de bakken in om goed bij alle planten te kunnen.
Mevrouw heeft kortgeleden wat gezondheidsproblemen gehad waardoor dit plan belangrijker is geworden. Ze leeft van AOW met een klein pensioen en heeft voor heel veel zorgkosten de afgelopen tijd zelf moeten betalen. Hierdoor is er geen ruimte meer om geld te besteden aan verbeteringen voor wonen en leven.
Mevrouw doet altijd haar best om zoveel mogelijk zaken via netwerk te regelen, zij is daarvoor lid van de LETS ruilkring waarbij men klussen voor elkaar doet. Familie en vrienden wonen te ver weg om haar te helpen en zijn op leeftijd. De kinderen van mevrouw zijn momenteel niet in beeld.
De tuin is ongeveer 4 m x 5 m aan de voorkant van een rijtjeswoning. Er zal omgeschept moeten worden, zand verdeeld en matten worden gelegd als paden. Ook zullen er tegels gestapeld moeten worden om de bakken te vormen, Er is ook de wens om een regenton aan te sluiten aan de regenpijp aan de schuur. Er moet ook een stukje tegelpad worden verbreed ivm de doorgang. Ook ligt er een plan om een plateau te maken voor de kliko’s waarvoor 6 grote grindtegels moeten worden gelegd.

Sponsoren

Buitenleven
cub cadet
TUINSeizoen
Groei & Bloei
Hovenier Nederland
HoveniersZaken
Innogreen
MBI de Steenmeesters
ECOLAN
Nieuwenhuis Buiten Leven
Pokon
Wolf Garten
Talen Tools
TSD
TuinKeur - Hét keurmerk voor hoveniers
Terras & Trends
CannonWorks - De software voor hoveniers
Grindsplit Discounter

Vragen?

Telefoon