Projectomschrijving

Mijn man kreeg 8 jaar geleden, een herseninfarct. Daarna werd mijn (ons) leven heel anders. De man die bijna alles kon, wilde en kon nog maar heel weinig. Niets interesseert hem meer en ook niet de tuin, waarin hij vroeger alles deed. Ik mocht me er niet mee bemoeien, want de tuin was zijn ding. Iedere vrije minuut, werkte hij erin en alles klopte. Acht jaren geleden, kwam alles, ook de tuin op mij neer. Ik moest alles leren, maar het werd nooit zoals mijn man het kon. Intussen lukt het me aardig , de tuin bij te houden, maar ik wil zo weinig mogelijk werk hebben. We hebben ook een paar stukken met Pakisandra in de tuin en daar gaat het om. Ik zou blij zijn als iemand die Pakisandra op plekken uitdunt en die op een paar andere stroken zou kunnen delen en planten. Want als ergens Pakisandra staat, komt er geen onkruid meer door en dat is ideaal. Zelf zou ik dat niet meer kunnen, want ik heb intussen 2 nieuwe knieën. Dat is geen probleem, maar op de knieën zitten, kan niet meer. Ik zou dankbaar zijn en blij en u zou mij een GROOT plezier doen, maar vooral dat er weer minder werk in de tuin zou zijn, is het voornaamste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448