Het gaat om de tuin van mijn ouders, beiden 95 jaar oud en wonende in hun eigen huis. Vooral voor mijn vader was de tuin zijn lust en zijn leven. Nu is hij dement en doet niets meer, maar zittend voor het raam kan hij nog wel genieten van de tuin. Ook mijn moeder kan erg van de tuin genieten maar kan helaas niks meer doen. De kinderen doen de mantelzorg en daarbij hoort ook het onderhoud van hun tuin die 60 m. lang is en 25 m. breed. En dat begint ons steeds zwaarder te vallen. We willen vooral het stukje tuin tot aan de berkenboom aantrekkelijk houden. We zouden het fijn vinden als we hulp kunnen krijgen voor een stukje tuin van 3.5m x 4m. links van de berkenboom, gezien vanuit het huis. Dit is overwoekerd met onkruid en lang gras. Het zou uitgegraven moeten worden om de vaste planten en het onkruid te scheiden. Onze ouders kunnen dan weer genieten van een bloeiend stukje tuin dichtbij het raam.

Aangezien mijn moeder doof is en mijn vader dement is het lastig rechtstreeks contact met hen op te nemen. Daarom fungeer ik als contactpersoon.

p7190087r
p7190094r
p7190085r