Oranje Fonds

Een van de voorwaarden van Hovenier Helpt is dat de projecten in één dag uitvoerbaar moeten zijn. Lees hier de voorwaarden van het project. Sommige projecten zijn groter en voldoen niet aan onze voorwaarden voor uitvoering in de projectweek. Graag kijken we verder dan alleen onze actieweek. Op deze manier zouden we nog meer mensen kunnen helpen en de professionaliteit van de hovenier in Nederland laten zien. 

 

Oranje Fonds

Indien projecten niet vallen onder onze voorwaarden met betrekking tot de actieweek, dan kijken we verder of het binnen de mogelijkheden van het Oranje Fonds valt. In overleg met het Oranje Fonds bieden wij deze projecten bij hen aan. Het Oranje Fonds bepaalt of deze projecten binnen hun richtlijnen vallen en toegelaten kunnen worden en volgens hun maatstaven ten uitvoer kunnen worden gebracht. Hierna zorgt Hovenier Helpt ervoor dat deze projecten met behulp en onder toezicht en begeleiding van een hovenier alsnog worden uitgevoerd.

 

Nog meer mensen helpen

Door projecten op deze manier aan te bieden aan het Oranje Fonds bestaat de kans dat projecten die voorheen afvielen alsnog worden uitgevoerd. Op deze manier kunnen we met Hovenier Helpt nog meer mensen helpen.

 

Project indienen? 

Hovenier Helpt zal de projecten die buiten de actieweek vallen eerst zelf screenen. Dit kan eventueel in overleg met het Oranje Fonds plaatsvinden. Een belangrijke voorwaarde van de projecten die worden ingediend bij het Oranje Fonds is het verbindende karakter. Het project moet bijdragen aan de sociale samenhang in de regio. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project? Benieuwd welke vragen u kunt verwachten? Bekijk dit op de website van het Oranje Fonds.

 

Vragen? 

Heeft u vragen over dit traject? Neem dan contact met ons op.