Projectomschrijving

Eerst wil ik u alvast bedanken voor het lezen van deze aanmelding.
Ik verwacht echt niet dat ik word gekozen maar waag toch een gokje.
Mijn tuin voor heeft echt wat liefde nodig. Er mogen wat repen gras weg gestoken worden. Het grasveld zelf zit vol met onkruid en mos. Ook veel onkruid tussen de tegels. Ik zou echt enorm graag een omheining willen hebben.
De achtertuin is alles bedekt onder een groene laag. De schutting valt aan de rechterkant bijna om. Overal onkruid en klimop van de buren. Mijn moestuin doet zijn best maar kan ook wel wat aandacht gebruiken. En als het er een beetje mooi uit ziet ben ik dolgelukkig

  

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448