Projectnummer: 218

Projectomschrijving

Een jaar geleden heeft Henk een hersenbloeding doorgemaakt waarna hij eenzijdig verlamd is geworden. Henk is hierdoor niet meer in staat om voor zichzelf te zorgen, hij woont dan ook in een verpleeghuis. Regelmatig bezoekt hij met hulp van familie zijn huis op de Cantharellenlaan, het is voor hem erg pijnlijk om te zien dat de tuin er slecht bij ligt. Vroeger was Henk dan ook erg vaak te vinden in de tuin, ”Henk is echt een buitenmens”.

Henk zou het erg leuk vinden om te zien dat er iets aan zijn tuin gedaan wordt zodat hij met meer plezier zijn eigen tuin kan bezoeken de komende tijd. Henk heeft deze wens ingestuurd naar het Nationaal Ouderenfonds. Uiteindelijk is deze wens terecht gekomen bij het Comité Eindhoven voor de Nationale Ouderendag op 6 oktober. Wij als comité hopen dat de wens van Henk met de hulp van jullie fantastische project in vervulling kan gaan.

De wens betreft specifiek onderhoud van de tuin, het maaien van het gras en het verwijderen van onkruid zijn hier enkele voorbeelden van. Wij zijn blij met alle hulp die Henk van jullie mag ontvangen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448