Projectnummer: 150

Projectomschrijving

Graag zou ik mijn achtertuin willen opknappen. Mijn tegels zijn verzakt door tunnels van ongedierte, die bij de buren kippenvoer kwamen halen. De schutting staat los en ik zou de boel graag wat opvrolijken en kindvriendelijk maken en wat gras erin. Zodat de oppaskindjes en ik er veel plezier van mogen beleven.

Na mijn verhuizing van Friesland naar mijn geboortedorp Beuningen en het weer opstarten van mijn gastouderopvang in 2015 heb ik een leuk huisje mogen betrekken. Nu bijna 2 jaar verder zit ik met de oppaskindjes lekker vol in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Verder werk ik 2 dagen in loondienst in de zorg. Heb er hard voor moeten knokken als alleenstaande met 2 pubers. Het heeft me sterk gemaakt en ik ga door. Daarom zou ik het fantastisch en geweldig vinden als mijn achtertuin een opknapbeurt krijgt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448