Projectnummer: 23

Projectomschrijving

Vooralsnog onderhield mijn moeder mijn tuin omdat ik door mijn fysieke beperking hier niet zelf voor kan zorgen. Zij maakte mij attent op deze mogelijkheid. Het gaat om mijn achtertuin die robuust is ingericht met een vijver, en een acer die nodig gesnoeid moet worden alsmede een leilinde. Ook een klein stukje is al een jaar gereserveerd voor het leggen van cobbelstones die ik klaar heb liggen maar waar het maar niet van komt. Ik verkeer al jaren in een financiële minimum situatie waardoor ik prioriteiten moet stellen en er niet aan toe kom om de tuin eens goed te laten onderhouden. Ik hoop dat u mij kunt helpen.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448