Projectnummer: 66

Projectomschrijving

De achtertuin was vroeger de trots van mijn opa en oma (vooral van mijn opa). Een grote visvijver en tal van volières zorgden ervoor dat de tuin bruiste van leven. Sinds vorig jaar zit mijn opa in een verzorgingstehuis en mijn oma is thuis achtergebleven met een vervallen tuin. De grote plastic bak die de visvijver vormde is weg en ook de meeste volières zijn al afgebroken, maar het is nog steeds een puinhoop. Mijn oma heeft heel veel plannen voor de tuin, maar het ontbreekt haar aan de mankracht om deze uit te voeren.

Wat moet er gebeuren?
Sommige planten wil ze houden, maar de meesten kunnen weg. De stenencollectie van mijn opa ligt nog steeds door de hele tuin, deze kunnen er allemaal uit. Daarna kan de tuin geëgaliseerd worden, zodat de tuin weer makkelijk begaanbaar wordt en mijn oma de kans krijgt wat van haar andere plannen uit te voeren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448