Onze buren hebben 3 jaar achtereen onze heg gesnoeid aan hun kant gesnoeid, ze houden echt niet van groen, alleen deze keer wel heel erg rigoureus, zoals u op bijgaande de foto kunt zien. Mijn man is vorig jaar met pensioen gekomen na 50 jaar in de volcontinue als sleepbootkapitein te hebben gewerkt en mij na alle operaties nagelopen en verzorgd, ik ben mindervalide dus de tuin is voor ons erg belangrijk. Hij zit zomers elke dag in zijn tuin.

Wij willen graag een mooie groene wand en omdat mijn man zoveel voor mij doet zou ik het leuk vinden om hem te verassen, omdat het hem erg pijn doet dat zijn groene wand zo erg is vernield nu. Elke dag is hij op bijna boeddhistische wijze alle nieuwe blaadjes opnieuw in de heg aan net stoppen. Misschien is dit soort project niet de bedoeling, alleen dacht ik ik trek de stoute schoenen aan hij is al 46 jaar zo lief voor mij, hij doet alles zonder een klacht, dus ik gun hem een mooie tuin. Waar de buren geen schade meer kunnen aanrichten.

 

3 1 2