Ik vraag dit aan voor mijn ex-buurvrouw, jarenlang hebben wij tegenover elkaar gewoond. Onze achtertuinen grensden aan elkaar en zij is geboren in Engeland. Zoals u wellicht weet hebben de meeste Engelsen groene vingers, zoals ook mijn buurvrouw, haar tuin was altijd een plaatje en het was dan ook de mooiste tuin van de straat.

Inmiddels zijn wij allebei verhuisd, maar hebben we nog steeds contact met elkaar. Toevallig was ik deze week bij haar op de thee. Zij vertelde mij dat het onderhoud van haar voortuintje wel een beetje zwaar gaat worden, de jaren gaan tellen. Daarom zou ik voor mij lieve ex buurvrouw deze aanvraag willen indienen, want zij is zelf een heel sociaal mens, altijd bereid om iemand te helpen als het nodig was en dat doet ze nog steeds. Als iemand hulp heeft verdiend dan is zij het wel. Er staan wat coniferen, struiken en bloemen in diverse potten en een klein terrasje.

 

voortuin_ (2) voortuin_ (1)