Projectomschrijving

Mijn bejaarde ouders verhuisden vorig jaar naar een aanleunwoning in Oostvoorne met een kleine tuin (tegels en 2 bloembedden). Mijn vader overleed kort daarna en ik beloofde mijn moeder om haar tuintje bij te houden. Echter ik verloor onlangs een vingerkoot bij een ongeluk en kan nu een tijd niets meer doen. Bij regen heeft mijn moeder veel wateroverlast en rommel van tuinaarde op haar terras omdat er geen goede opstaande rand zit tussen de tuin en de terrastegels. Ik wilde dat aanbrengen (er zijn plastic of rubberranden te koop die ik ertussen kan wurmen), maar dat lukt nu niet meer. Mn moeder kan de rommel zelf na een regenbui niet goed opruimen. Zij zou enorm geholpen zijn als een hovenier haar verrast met het aanbrengen van zo’n rand. Ik kan wel materiaal via internet bestellen en daar de kosten van dragen. De afmetingen van beide bloembedden: 3,21 x 1,20 en 4,82 x 1,20. Heel veel dank om dit project in overweging te nemen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448