Buitenleven

Esp 101

5633 AA, Eindhoven

Buitenleven bestaat al meer dan 15 jaar. Negen keer per jaar ligt het magazine bij onze abonnees op de mat. Benieuwd waar Buitenleven over gaat? Lees verder!

Groene tips

Wat is de beste manier om dahlia’s of geraniums te onderhouden? En hoe maak je zelf een plantenstek? Dit en vele andere tips en to do’s over het onderhouden en toepassen van planten en bloemen, lees je in het magazine. Voor liefhebbers vermelden we de Latijnse plantnamen erbij en adressen waar je (zeldzame) exemplaren kunt verkrijgen. Leerzaam en praktisch toepasbaar.
 

Uitjes en shopping

Wat is er te doen op plant­ en tuingebied? Bezoek de mooiste tuinen en bloemendagen of ontmoet specifieke kwekers tijdens evenementen die wij voor je op een rijtje zetten. Kom te weten waar in ons land de origineelste, aan natuur gerelateerde exposities, voorstellingen en producten zijn te vinden. Met zorg uitgezocht en belicht.
 

Do It Yourself

Zelf de handen uit de mouwen steken? Aan de hand van stap­voor­stap­omschrijvingen en duidelijke foto’s maak je zelf de mooiste creaties. Sfeervolle maaksels voor de feestdagen, je eigen, originele boeket of bijvoorbeeld je eigen vuurkuil: aan DIY’s geen gebrek.
 

Tuinreportages

Inspiratie, dat is het kernwoord dat past bij de tuinreportages. In bijna alle edities lees je een mooi verslag van een tuineigenaresse die bevlogen haar verhaal vertelt. Dat spreekt aan en zet aan tot actie voor wie ook zo’n border, beplanting of bloem soort in zijn tuin wil. Uiteraard ontbreken toepasbare tips niet.

 

Nederlandse fauna

Dieren, vogels en insecten, die zien we graag. Zo maken we mooie portretten van niet­alledaagse dieren in ons land. Verrassend, leerzaam én leuk om te lezen. Kun je ze zelf ergens spotten of naar je tuin lokken? We zetten het erbij.

Méér Buitenleven

Ook online lees je Buitenleven. Aanvullend op het magazine hebben we een website, nieuwsbrief en kun je de titel volgen op sociale media. Je leest er net even wat anders dan in het blad.
Instagram: @buitenlevenmagazine
E-mail: redactie@buitenleven.nl