Projectomschrijving

Onze zoon heeft het Dravet Syndroom (ernstig epileptisch syndroom waardoor hij reanimatie gevoelig is) waardoor wij nood gedwongen zijn verhuisd naar een andere woning wat voor onze zoon volledig verbouwd kan worden zodat hij een veilige woonomgeving heeft. In onze nieuwe woning kan ook makkelijker een ambulance komen en een traumaheli landen wat soms wekelijks aan de orde is. Wij leven continue in een hoge stress factor en angst. Vandaar dat wij ook zijn verhuisd maar een woning met meer mogelijkheden. Wij zijn verhuisd in april en zoals het er nu voorstaat zal augustus / september de garage verbouwd worden voor onze zoon.

De achtertuin is nu nog 1 groot betegelde “schoolplein ” en mijn / onze droom is dat dit een veilige speel omgeving is voor onze zoon en een stukje ontspanning voor ons naast alle zorg.

Door alle dagelijkse stress en zorg komen wij nauwelijks aan de tijd om de tuin aan te passen. En als verrassing voor mijn vriend (toekomstige man) zou dit geweldig zijn als dit gedaan kon worden!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448