Geachte Mhr /Mevr.

We hebben een melkveebedrijf en doen voor kinderen heel veel leuke dingen. Zoals met de kalfjes spelen en de koeien knuffelen. We doen ze dan ook laten spelen in het mooie stukje naast de stal. Maar we  willen heel graag op een leuke manier het aan kleden met speeltoestellen en leuke dingen voor de kinderen . We hebben ook een paar kipjes en konijntjes die in een klein verblijf zitten daar de kinderen graag mee spelen en kroelen.We hebben een oud tuinhuis staan dat we graag willen vervangen met een leuk klein dierverblijf.

We hebben al een klimtoestel in de vorm van een appel dat ik al geschilderd heb in mooie frisse kleuren Een glijbaan en een grote schommel zouden we graag willen en een speelhuisje. Ook hebben we bomen om het grasveld en willen we een soort van klim klauter plek maken met hangbruggen wat kinderen leuk vinden. We moeten t allemaal zelf doen en er is geen geld voor dit moois we weten dat we veel kinderen heel blij  maken hiermee.

Ook willen wij het grasveld behouden zodat de kinderen lekker kunnen rennen en spelen. Ook zou het erg leuk zijn om de kinderen wat meer mee te geven over waar nu al het groente en fruit vandaan komt. door een boomgaard/moestuin aan te leggen. Ook zou er een goede afscheiding gemaakt moeten worden zodat de kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen.

Wij hopen heel erg dat al dit moois werkelijkheid gaat worden zodat we nog meer kunnen betekenen voor de kinderen en op een leuke dag terug kunnen kijken op onze boerderij

wij hopen graag iets van jullie te horen

groetjes wilma  boerderij wammes

img_0164 IMG_0159 IMG_0160 IMG_0161 IMG_0162 IMG_0163