Inkoopgilde is een inkooporganisatie voor de groene sector. Met Inkoopgilde bespaart u tijd en geld. Hoe? Door de samenwerking van hoveniers en kwekers haalt het Inkoopgilde voordeel bij het inkopen. U betaalt minder voor onder andere afvalverwerking, groen, bestrating, huur machines, graszoden en zo voorts.

Inkoopgilde is er voor hoveniers en kwekers die werken in het midden- en kleinbedrijf. Inkoopgilde is een jonge, dynamische inkooporganisatie. Inkoopgilde is ontstaan met de gedachte “voordeel door samenwerking”. Door bundeling van krachten kunnen de bij Inkoopgilde aangesloten hoveniers en kwekers voordeliger inkopen.

In Nederland zijn duizenden hoveniers en kwekers actief. Ze zijn er in alle soorten en maten. Hoe weet u als hovenier en kweker nu zeker dat u mee kunt in kwaliteit en toch tegen scherpe tarieven. Inkoopgilde is hierop uw antwoord.

Inkoopgilde biedt kwaliteit door samenwerking met gerenommeerde landelijke en regionale partijen. Wij bieden voordeel door de bundeling van hoveniers en kwekers waardoor wij gunstige afspraken kunnen maken. Inkoopgilde biedt gemak: op alle terreinen die voor de groene sector belangrijk is hebben wij gunstige afspraken gemaakt met leveranciers. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld.