Projectnummer: 37

Projectomschrijving

Via mijn schoonzus werd ik gewezen op jullie leuke actie voor dag van de vriendschap waar ik heel graag kans op maak.
Ik heb net een huis gekocht met een behoorlijke tuin erbij! Niet alleen het huis heeft wat achterstallig onderhoud maar ook de tuin heeft flink aandacht nodig. Zelf heb ik eigenlijk geen idee hoe ik het moet aanpakken laat staan waar ik moet beginnen. Je kunt aan de tuin zien dat het in het verleden een mooie siertuin is geweest alleen is hij door leegstand van het huis flink volgroeid en ook het gras is weinig meer van over en is bijna alleen maar mos. Ook de vijver is helemaal niet meer te zien. Bijgaand heb ik enkele foto’s bijgevoegd van de tuin van tijdens de bezichtiging voor ik het huis kocht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448