Ik ben Quincy van Beers, een 22 jarige jongen met 10 groene vingers, ik ben direct na de hoveniersopleiding mijn bedrijf begonnen.

Ik heb hiervoor gewerkt voor bedrijven als Rob Verlinden Exclusieve Tuinen en Kwekerij en Hoveniersbedrijf Krijn Spaan waar ik veel ervaring heb opgedaan op verschillende gebieden varierend van onderhoud van tuinen tot aan complete aanleg van tuinen.

Ik ben in oktober 2011 mijn eigen bedrijf gestart en zit vol enthousiasme, ik vind het leuk om een tuin te maken, te onderhouden, te zien groeien, daar haal ik mijn voldoening uit. Ik ben creatief en houd van een uitdaging.

Op deze site kunt u alles vinden over het bedrijf en de verschillende diensten die wij te bieden hebben. Voor tuin onderhoud, renovaties, bestratingen, timmerwerk, vijvers of een complete tuin aanleg kunt u altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte en/of advies.