Hoveniersbedrijf Hol steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Nederveen Tuinen voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.
Hoveniersbedrijf Hol heeft een project uitgevoerd in Culemborg. Ze hebben onkruid verwijderd en de tuin leeg geruimd om beplant te worden. Ook hebben ze een border gevuld met beplanting.

Projectomschrijving:

Doordat ik zelf kamp met gezondheidsproblemen, een hernia en artrose aan mijn linkerkant, kan ik niet lang staan. Hierdoor is het onderhouden van mijn tuin erg moeilijk voor mij om bij te houden. Het is echt nodig dat er wat struiken weggehaald worden en dat er goed word gesnoeid. Ik hoop dat Hovenier Helpt mij ook kan helpen.