Samen Nederland groener!

Eind september staat in het teken van Hovenier Helpt. Hovenier helpt is hét initiatief om Nederlanders de kans te geven om een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van zijn of haar groene omgeving met behulp van een hovenier. Als hovenier kun je jouw vakmanschap inzetten voor anderen. Dit kan bijvoorbeeld het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. Wil je als hovenier ook een goede daad verrichten? Doe dan mee aan Hovenier Helpt! Consumenten kunnen projecten aanmelden die hoveniers dan uitvoeren. Iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken.

Hoe help ik als hovenier, leverancier of andere branchepartij?

 

Als hovenier of bedrijf kun je bijdragen door mee te helpen met promotie, producten, financiële ondersteuning of mankracht. Iedere vorm van hoveniersvakmanschap kan worden gebruikt om andere mensen te helpen. Stimuleer meer tuinplezier in Nederland! Een week lang wordt er zo aandacht besteed aan elkaar. Dat is Hovenier Helpt. Consumenten melden hun project voor 1 september aan op www.hovenierhelpt.nl. Meer weten? Ga naar de website!

De week van Hovenier Helpt is van maandag 21 september tot en met zaterdag 26 september.

Kleine daden? Grote gevolgen!

Lieuwe Westra, vakbekwaam hovenier namens Hovenier Helpt: ‘Een samenleving betekent samen leven. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben. Groen en natuur zijn belangrijk. Hovenier Helpt combineert het vakmanschap van de hovenier met het helpen van andere mensen. Een week lang wordt er aandacht besteedt aan elkaar. Je kunt een project aanmelden voor een ander, of zelf aan de slag in een tuin. Elke inzet is welkom bij Hovenier Helpt!’

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur. TuinKeur zet zich in voor meer tuinplezier in Nederland. Samen maken we Nederland groener!

_______________________________________________________________

Bovenstaand persbericht is vrij voor publicatie richting de consumentenmarkt. Het beeldmateriaal mag rechtenvrij gebruikt worden onder vermelding van Hovenier Helpt. Heeft u vragen over dit persbericht? Neem dan contact op met:
TuinKeur – Theo Clevering
0528 33 16 78  |  info@hovenierhelpt.nl