Projectnummer: 185

Projectomschrijving

Mijn man heeft een herseninfarct gehad waardoor hij de tuin niet kan bijhouden. Hij moet zelf veel oefenen en ziekenhuizen af en proberen de oefeningen te doen ergo/fysio/ spraak. Ook moet hij opnieuw weer leren lopen. Ik ben zijn echtgenoot en ik probeer veel in de tuin te doen. De groenten tuin deed mijn man altijd maar hij kan dat niet meer. De voortuin probeer ik bij te houden maar ik kan dat allemaal niet omdat ik mijn man moet helpen. Ook heb ik hebt geen geld genoeg om een tuinman te betalen. Door de planten zie je het onkruid en zaad van de bomen niet die niet in mijn tuin thuis horen. Misschien krijg ik een beetje hulp van Hovenier Helpt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448