Projectnummer: 136

Projectomschrijving

Ik ben een vrouw van 57 en zit alweer 11 jaar in een rolstoel. Inmiddels ben ik alweer 16 jaar getrouwd , mijn steun en mijn mantelzorger. Vanwege mijn beperkingen hebben wij een aangepaste woning. Mijn man doet zijn best, maar hij loopt vast met de aanleg van de tuin. De tuin loopt af en we weten niet hoe we dit zo kunnen maken dat ik met de rolstoel niet alleen op het terras maar ook in de rest van de tuin kan komen. Voor ons is de tuin belangrijk. We hadden bijzondere kippen met een haan waar we veel plezier aan hadden, maar opeens bedacht een achterbuurman dat hij er na 2 jaar last van kreeg en om moeilijkheden te voorkomen hebben we gelukkig een goed huis voor ons pluimvee kunnen vinden. Voor mijn man zou het heel fijn zijn als hij hulp en advies kan krijgen om de tuin zo in te richten dat ik ook toegang krijg tot niet alleen het terras, maar ook kan genieten van de rest van de tuin. Ik vind dat hij dat ook verdient, hij staat dag en nacht voor mij klaar en verzorgd mij liefdevol. Door de constante zorg voor mij heeft hij ook niet zoveel tijd als hij zou willen om de tuin echt goed aan te pakken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448