Projectnummer: 137

Projectomschrijving

Hierbij wil ik mij graag aanmelden voor uw project tuinonderhoud Hovenier Helpt. Ben alleenstaande vrouw van 61 jaar, dit jaar volledig afgekeurd na burn-out in 2014. Leef van een minimum IVA- uitkering. Mijn tuin achter het huis bestaat uit gras en terras, een border rechts en een schutting links (ingezet na mijn burn-out). De achterkant van mijn tuin wordt begrensd door een ong. 3 meter hoge coniferenhaag van 8 meter breed. In 2015 is deze nog vakkundig gesnoeid.
De gehele tuin probeer ik nog zelf bij te houden i.v.m. de financiën. Vorig jaar heb ik zelf geprobeerd met mijn heggenschaar met accu, samen met een vriendin, om deze te snoeien.
Na ong. 6 uur was de accu leeg en de heg half gedaan. Lid geworden van Zorgsaam in Apeldoorn, maar voor hun tuinmannen is de heg te hoog. Voorstel Zorgsaam om deze in te korten tot werkhoogte van ong. 2 meter zodat hun dit jaarlijks kunnen bijhouden. Voor het aangezicht vind ikzelf de hoogte prima, i.v.m. de privacy.

Onlangs heb ik vernomen dat het een klus voor 2 man is, halve dag. Als het op 3 meter blijft kan ik het jaar erop toch beter een professionele hovenier het laten knippen, omdat de tuinman van de Zorgsaam er toch een verkeerde inschatting van had gemaakt en bovendien niet over de juiste vaardigheden beschikt om dit volgend jaar te knippen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448