Greven & van Haaster Groenadviseurs steunt Hovenier helpt: wij vinden het prachtig om vakmanschap te combineren met het helpen van andere mensen. Samen Nederland groener maken is waar Greven & van Haaster Groenadviseurs voor staat! De kleinste daden hebben grote positieve gevolgen. Daarom hebben wij ons één dag kosteloos ingezet om hulpbehoevende mensen te helpen met hun tuin.

De bewoner is hulpbehoevend en slecht ter been. Hierdoor lukt het hem niet om zijn eigen tuin te onderhouden. Zij hebben deze man geholpen in de week van Hovenier Helpt door de tuin met achterstallig onderhoud te veranderen in een prachtige tuin. Tevens was Greven & van Haaster Groenadviseurs actief met een stand en hebben ze de buurt blij gemaakt met de verkoop van planten.

 

 

Projectomschrijving:

Mijn overbuurman is hulpbehoevend doordat hij slecht ter been is. Hierdoor kan hij zijn eigen tuin niet onderhouden ondanks het feit dat het een kleine tuin is. Het ziet er daardoor op dit moment verwaarloosd uit. Vorig jaar heeft de woningbouw de struiken uit de tuin verwijderd. Kunnen jullie helpen er weer wat moois van te maken?