Wat een leuk initiatief is dit!
Wij willen iemand aanmelden. Wij zijn Quiet.
Quiet Community; de marktplaats zonder geld Mensen in een armoedesituatie kunnen een Quiet-pas krijgen. Met deze pas komen ze in aanmerking voor allerlei goederen en diensten. Deze komen van particulieren en van het bedrijfsleven, maar ook van de Quiet-members zelf. Op deze manier werkt iedereen mee aan armoedeverzachting, ook de arme mensen zelf. Het doel van dit alles is mensen een uitweg te bieden uit financieel, sociaal en psychisch isolement.

Wij kregen van een member een mailtje met de volgende tekst:
Ik wil heel graag mijn eigen tuin aanmelden voor dit project… Ik probeer uit alle macht mijn tuin op orde te krijgen(ben gezegend dankzij de woningbouw met een flinke lap) maar het lukt me niet… Gras maaien, voor zover het nog gras is lukt nog… maar verder is het armoe troef… kuilen, bergjes, scheve tegels… kale plekken… ik zou zo graag een gezellig leuk tuintje hebben waar we in de zomer lekker in kunnen vertoeven, zwemmen en relaxen… maar daar is gewoonweg het budget niet voor….

tuin-1
tuin-2
tuin-3