Over ons, wie zijn florissant tuinen BV?

De eigenaren van Florissant Tuinen BV in Oosterhout, Jan van den Heijkant en Mark Vlasman, besloten inmiddels 10 jaar geleden hun krachten te bundelen. Een opmerkelijke keuze gezien hun wisselende achtergrond en leeftijdsverschil. Van den Heijkant had toen al ruim twintig jaar een eigen hoveniersbedrijf in oosterhout.

Mark Vlasman en Jan van den heijkant – Over ons-

florissant_tuinen

,,Naast het ontwerpen wil ik zeker ook meedoen met de aanleg van een tuin. Wat ik bedenk, wil ik ook maken en zien groeien.’’

 

,,Naast het ontwerpen wil ik zeker ook meedoen met de aanleg van een tuin. Wat ik bedenk, wil ik ook maken en zien groeien.’’
Vlasman rondde de opleiding Tuin- en Landschapsarchitectuur af. Inmiddels blijkt de combinatie van de gedegen ervaring en vakkennis van de een en de frisse nieuwkomerblik en architectuurkennis van de ander juist de kracht van het bedrijf.
Vlasman deed qua tuinaanleg praktijkervaring op bij het bedrijf van Van den Heijkant
en breidde zijn ontwerpkennis uit door geregeld te werken voor een landschapsarchitect.Als snel nadat Florissant Tuinen een feit was kwamen enkele personeelsleden in dienst. Vlasman werkt echter nog altijd actief mee. “Omdat ik dat leuk vind maar ook omdat ik op die manier dicht bij het vak blijf.”