Projectomschrijving

Ik hoop dat het ook voor Schiedammers geldt, want mijn wens gaat over mijn broer. Hij woont in Schiedam samen met zijn vrouw en pleegdochter. 10 jaar geleden hebben mijn broer en schoonzus (die beide in het onderwijs werken), de zorg van 1 van hun leerlingen op zich genomen. Het meisje wat in hun klas zat, bleek niet een veilige/ gezonde thuis situatie te hebben en toen hebben mijn broer en schoonzus haar in huis genomen en haar de afgelopen 10 jaar een veilig thuis gegeven. Het is zeker niets niks om een pleegkind in huis te nemen en het waren niet altijd even makkelijke jaren. Des te trotser ben ik op hun, dat zij zich over hun mede mens ontfermt hebben. Door de zorg die zij haar bieden, hebben zij minder tijd om bijvoorbeeld hun eigen tuin te onderhouden. De tuin zit vol onkruid en de houten trap van de keuken de tuin in, is flink aan het doorrotten. Daarnaast zou het superfijn zijn als ze hulp krijgen aangeboden bij het betegelen en het weer netjes krijgen van hun tuin.
Als ik het iemand gun, dat zijn zij het wel. Ik snap dat er veel wensen toegestuurd worden. Dus ik ga duimen dat deze wens vervuld mag worden. Succes met deze actie. Ik vind het hoe dan ook een mooi gebaar voor iedereen die wat te wensen heeft.