NOORDWIJK: Graag zou ik mijn moeder van 87 verrassen met het opknappen van haar tuin die ongeveer 40 jaar geleden is aangelegd.  Het gaat om een betegeld achterterras met daarachter een steil talud dat terrasvormig is aangeplant en een zijtuin die ook aan de voet van het duin ligt. In deze zijtuin staan struiken en bomen die grondig gesnoeid moeten worden. Ook staat er een leylandii-haag die erg uitgegroeid is. Het zou erg prettig zijn als er in dit gedeelte van de tuin iets van een pad aangelegd zou worden, misschien van boomschors of zo. Het gaat om een tuin die leuk is aangelegd maar nu groot onderhoud behoeft dat ik helaas niet kan geven. De kleinere klussen zoals buxussen snoeien doe ik wel, en ook mijn neefje helpt. Hopelijk helpt u mijn moeder.

Duintuin (3) Duintuin (4) Duintuin (5) Duintuin (1) Duintuin (2)