’t Mosterdzaadje is een concertgebouwtje gevestigd in een voormalig kerkje aan de Kerkweg 29 te santpoort-Noord. Het is een monument van 128 jaar oud. Ik organiseer dat er twee keer per week concertuitvoeringen gegeven worden en maandelijks zijn er exposities te bezichtigen. Dit doe ik al 32 jaar, maar nu begin ik slijtage in mijn handen te krijgen. Wij werken zonder subsidie en de concerten zijn vrij toegankelijk met vrijwillige bijdrage na afloop. Het werk dat verricht wordt is puur vrijwilligerswerk. ’t Mosterdzaadje is een echte ontmoetingsplek van kunstliefhebbers en de musici hebben er veel voor over om er op te treden. Ze komen vaak van ver over de landsgrenzen. De tuin is echt het zorgenkind. Er moet echt iets gedaan en daar zou ik heel graag deskundige hulp bij willen hebben. Het snoeien en uitdunnen zijn belangrijk, en ook alles wat bloeit in potten. Noord-Holland

 

DSCF3179 DSCF3172 DSCF3173 DSCF3176 DSCF3177