Projectnummer: 203

Projectomschrijving

Ik ben Jinze Wagenaar en ben Teamleider van de locatie “CVD de Hille” dit is een dag- en nachtopvang voor dak- en thuislozen in Rotterdam. Dagelijks bied CVD de Hille opvang en begeleiding aan heel veel Rotterdammers. Iedere nacht slapen ruim 50 mensen in de opvang, er wonen 29 bewoners in het doorstroom pension binnen het pand en in de dagopvang komen gemiddeld 70 mensen over de vloer voor een warme maaltijd, een bak koffie een gesprek, etc.
CVD de Hille heeft een flinke achtertuin waar dan ook veel gebruik van wordt gemaakt door cliënten en begeleiders. Deze achtertuin is voorzien van een aantal picknick tafels verspreid door de tuin om zo de mogelijkheid te bieden voor cliënten om zich een beetje terug te kunnen trekken en even op zichzelf te kunnen zijn. Deze tuin is ruim, maar in de indeling is zeker niet praktisch en wordt ook niet voor zijn volledige mogelijkheden benut.
CVD de Hille bestaat dit jaar 20 jaar. De tuin is in de afgelopen 10 a 15 jaar vrijwel niets veranderd.

Graag zouden we de achtertuin een hele nieuwe indeling willen geven en voor cliënten een fijne plek laten worden die ontspanning bied en mogelijkheden om je een beetje af te zonderen zonder uit beeld te zijn van begeleiding.
Wij hopen dat jullie ons hiermee zouden kunnen helpen.
De hulp zou wat ons betreft moeten bestaan in meedenken in ontwerp en materialen die er nodig zijn en de uitvoering en natuurlijk zou het onze voorkeur hebben om samen met de cliënten en begeleiding hier ook hard is samen te werken.
De materialen moeten wij natuurlijk zelf leveren verzorgen, maar jullie hulp betreft wat er nodig is, zou hierin wel erg wenselijk zijn. Ik hoor het graag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vragen of onduidelijkheden?
Neem contact op met Hendrik Westra:
e: info@hovenierhelpt.nl | t: 0528 – 331678 | mob: 06 – 27179448